Vineri 3 Februarie

Durere în familia unei românce stabilită în Austria! A fost ucisă de soţ sub ochii mezinului de 3 ani, alţi doi copii o aşteptau în casă


O femeie de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, un cetăţean turc în vârstă de 35 de ani. Românca era stabilită în Austria de câțiva ani.

Întreaga tragedie s-a petrecut sub privirile îngrozite şi neputincioase ale mezinului familiei, un copil de nici trei ani. Femeia a fost înjunghiată mortal la intrarea în blocul în care locuia, în oraşul austriac Bludenz din landul Vorarlber, scrie publicaţia News.at. 

Totul ar fi început după o discuţie telefonică aprinsă între cei doi soți. 

Din primele informaţii, bărbatul s-a deplasat la adresa de domiciliu a soției sale. Ajuns în fața locuinței acesteia, în jurul orei 20:30, turcul a sunat-o din nou și a rugat-o să iasă puțin în fața blocului, unde românca locuia împreună cu cei trei copii ai săi", a declarat Philipp Stadler, șeful Biroului de Stat al Poliției Criminale din Vorarlberg.

Fără să bănuiască vreo clipă intenţiile soţului ei, femeia şi-a luat copilul cel mic de mână şi a coborât cu el în scara blocului. Bărbatul venise însă înarmat cu un cuţit de bucătărie şi a profitat de o clipă de neatenţie a femeii pentru a o ataca.

Omorâtă sub privirile copilului de 3 ani 

Cu sânge rece, bărbatul a înjunghiat-o pe tânără în stomac şi în partea toracică. Loviturile au fost atât de puternice încât femeia a murit până la sosirea echipajelor de ambulanţă. Când şi-a dat seama de ce a făcut, atacatorul a urcat în maşină şi a fugit de la locul crimei. A oprit însă după câteva sute de metri şi a sunat la poliţie pentru a recunoaşte cele făcute. Poliţiştii au ajuns de urgenţă la locul indicat de acesta şi l-au arestat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte de a-şi ataca soţia.

Cuplul avea o relație de aproape 15 ani, dar căsătoria celor doi a avut loc abia anul trecut.

Comentarii Facebook