Drama sfâșietoare a lui Vasile Șeicaru. Soția artistului a murit după ce televizorul a luat foc. Ce versuri i-a gravat pe mormânt


Cunoscutul artist Vasile Șeicaru a trăit o dramă care aproape l-a demolat, dar și-a găsit puterea să reziste. 

În urmă cu 16 ani, soția artistului Vasile Șeicaru a murit în timp ce se uita la televizor. Gabriela avea doar 49 de ani, și a murit când televizorul a făcut implozie. Gazele rezultate au ucis-o subit. 

Artistul era plecat la un eveniment, dar a bănuit că ceva e în neregulă, în momentul în care soția nu a răspuns la telefon. 

El a ajuns pe strada Speranței, unde locuiau, iar în sufragerie și-a găsit soția decedată.

S-a produs un scurtcircuit al televizorului, iar fumul dens a umplut camera.

Vasile Șeicaru a decis să nu mai intre niciodată în apartament.

Eu nici nu am mai fost acolo, nu mai calc pe străzile alea. Nu am fost niciodată de atunci (…) M-am răzvrătit foarte tare, fără să mă întreb neapărat: De ce, Doamne, eu? De ce mie? Cine sunt eu să crâcnesc? Nu de asta, dar am trăit momentul acela de suferință. Cine îmi spune mie să fiu pozitiv îmi vine să-i trag o palmă! Pentru că îndemnurile astea în a gândi pozitiv… ți-e ușor să arunci niște cuvinte din gură”, a declarat Vasile Șeicaru, în urmă cu mai mulți ani, în cadrul unei emisiuni TV.

Artistul și-a refăcut viața, dar a jurat că-i va păstra respect fostei sale soții. Pe mormântul Gabrielei a gravat versuri din melodia ”La adio”, de Adrian Păunescu: ”Nici nu pot nimic să-ți spun/Pe curând sau rămas bun/Apăru, numai nu, la adio tu”.

Comentarii Facebook