Duminica 28 Aprilie

Dragostea dincolo de moarte. Un bărbat s-a sinucis cu trei zile înainte de a-și înmormânta soția, alături de care a fost 26 de ani


Un bărbat din Italia s-a sinucis cu trei zile înainte de a-și înmormânta soția, alături de care a fost mai bine de 26 de ani. Cei doi italieni erau inseparabili, comunitatea este șocată însă înțelege că nu a suportat gândul că va trebui să trăiască fără ea și nici nu a vrut să învețe.

Cu doar trei zile înainte de a-și înmormânta soția, pe Giovanna Vanin, cunoscută în comunitatea motocicliștilor din Treviso drept Jojo, Luca Simionato a decis că viața pentru el nu mai are niciun sens și a vrut să își urmeze jumătatea în moarte. Luca, 54 de ani, și Giovanna, 55 de ani, erau de nedespărțit. Cei doi dețineau un magazin specializat în motociclete Harley-Davidson, care era extrem de cunoscut în comunitatea motocicliștilor. Pasiunea pentru două roți i-a unit și mai mult, notează Il Gazzettino.

Întoarsă dintr-o călătorie, Jojo a suferit un infarct, urmat de un edem cerebral. Pe 15 mai, inima femeii se oprea definitiv. Trei zile mai târziu, simțind că totul s-a terminat pentru el, Luca decide să se sinucidă. Trupul său a fost găsit de niște muncitori, luni după-amiază, pe un șantier din Quinto di Treviso, nu departe de casa lui. Bărbatul a lăsat și un bilet prin care își exprima gestul fatal, scrie sursa citată. 

Comentarii Facebook