Dragoste dincolo de gratii. O angajată la Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a-și continua relația de iubire cu un proxenet


O angajată a Penitenciarului Mărgineni, județul Dâmbovița, și-a dat demisia pentru a-și continua relația de iubire cu un deținut acuzat de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, șantaj și evaziune fiscală.

D. C, ofițer (femeie) din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia în data de 22.08.2022, pentru a-și continua relația de iubire cu deținutul C.M. BEJAN, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, liberat din arest preventiv în data de 13.08.2022. Liberarea deținutului a fost urmată de demisia ofițerului, relatează Federatia Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

În scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat

Bejan este cunoscut drept „interlopul cluburilor de lux din București”, întrucât asigură droguri pentru VIP-urile și celebritățile dâmbovițene. În anul 2021, angajata penitenciarului a fost „premiată” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepție și misiuni speciale. 

La câteva zile după ce deținutul C.M. BEJAN a fost liberat din arest preventiv, ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia pentru a continua relația de amor cu fostul deținut, însă în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer iși dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar, scrie fsnap.ro. 

Comentarii Facebook