Miercuri 24 Aprilie

Dragnea spune că cei care l-au huiduit erau drogați. Erau tineri cu ochii injectați


Liderul PSD Liviu Dragnea susține că la manifestaţiile împotriva PSD au fost găsite jointuri și tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân la bătaie.

Îmi spuneau seara colegi din Iaşi, majoritatea oamenilor, membri PSD care au vrut să iasă din autocare. Nu mai puteau să reziste. V-aţi uitat? Aia e politică? Prea multă înversunare. Oameni injectaţi. Aia nu e politică. Asta vor Iohannis, PNL, USR. Ei aşa vor. Eu le spun că cetăţenii şi susţinătorii noştri vor veni la vot. (...) Iohannis e în vârful piramidei. Numai cu protecţia maximă a preşedintelui României asemenea hoarde oameni pot circula prin ţară. Numai prin autorizarea SRI, SPP. Iohannis a autorizat tot. Nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva dacă nu ar şti că sunt protejaţi total”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Pentru că au cizma pe grumaz prin oamenii lui. Da bineînţeles (Iohannis poate controla procurori şi judecători – n.r.). E mai rău decât era Băsescu. Nu credeam că o să ajung să spun asta (...) Un preşedinte care incită la proteste, la violenţă, care susţine ura şi dezbinarea nu mai are nicio legătură cu Constituţia", a mai spus Dragnea.

Eu nu i-am ascultat discursul dar am urmărit cu atenţie ce a zis. Era foarte bucuros că bătăuşii trimişi de el şi-au făcut datoria. Practic îi şi lăuda. Noi am ales şi am foarte mulţi colegi de partid care nu sunt de acord cu mine, mi-au zis hai să mergem şi noi şi să îi întâmpinăm cu dragoste. Eu am zis nu. Sper să reziste colegii mei, pentru că ăştia tot incită. Hai să le spunem oamenilor ce putem face pentru ei, le arătăm ce vrem să facem în ţară şi la Bruxelles. Ştiu că e tentant să răspunzi cu înjurături sau când se dă cu piatra după tine să răspunzi şi să dai. Orice ţară care a fost dezbinată s-a dus în jos. Şi in istorie când au fost perioade lungi de stabilitate acea ţară s-a dezvoltat. Şi în epoca modernă când cineva vrea să distrugă o ţară o dezbină”, a afirmat liderul PSD.

Sute de persoane au huiduit la Iaşi şi Galaţi la manifestările electoralale ale PSD.

Comentarii Facebook