Două posturi TV noi, lansate chiar de 1 Decembrie. S-au investit sute de mii de euro


Pe data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, două noi posturi de televiziune se vor lansa pe piața media. Cele două televiziuni în care s-au investit sute de mii de euro sunt în proiect încă de anul trecut. Din acționariat face parte o cunoscută vedetă.

Câți bani se investesc în cele două noi posturi

Cele două posturi de televiziune au primit licențele audiovizuale în iulie 2020 și se vor lansa de Ziua Națională a României, la ora 18.00. Anamaria Prodan a fost anunțată ca acționar în noile proiecte. Sexy impresara nu este străină de acest domeniu, deoarece în trecut a mai colaborat cu diverse publicații și televiziuni.

Noile televiziuni se numesc Realitatea Sportivă și Realitaea Star. Potrivit datelor prezentate la CNA, în cele două noi posturi s-au investit 800.000 de euro. Anamaria Prodan se va ocupa de partea editorială a televiziunilor și a spus că acestea vor fi altfel decât orice există pe piață.

Îmi doresc să văd viața sportivilor așa cum este. Între a fi fotbalist și director, crede-mă că viața fotbalistului este de milioane de ori mai dificilă. Pe lângă tot ce noi vom achiziționa pe parte de competiții, vreau să aduc și acest lucru. Vreau să arătăm și altceva. M-am săturat să văd că fotbaliștii sunt timorați la interviuri.

Noi, românii, ne venerăm vedetele după ce mor. Eu vreau să dăm sportivilor ce este al sportivilor, să prezentăm viața titanică a lor. Sportivii nu sunt inculți care nu știu ce să vorbească. Eu am acces în ambele luni: și în lumea sportului și în lumea mondenă și asta mă ajută. Eu cred că fotbalul, în general, sau alt sport, este bucurie, nu încrâncenare. Pe măsură ce va trece timpul postul va crește ca Făt Frumos. Vom fi numărul 1”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan face bani din criptomonede. Suma uriașă investită

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale pe plan sentimental, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze. Însă pe plan financiar, lucrurile merg foarte bine pentru celebra impresară. Ea a intrat într-o noua afacere, în mare vogă în rândul oamenilor cu bani. Anamaria Prodan a mărturisit că a investit un milion de euro în criptomonede.

Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine. Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul e o chestiune de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto”, declara Anamaria Prodan în urmă cu o lună în emisiunea lui Cătălin Măruță.


Comentarii Facebook