Vineri 2 Decembrie

Două fetițe de cinci ani, agresate sexual de un bărbat în vârstă de 72 de ani. Individul a fost arestat


Poliția a fost sesizată, marți, 27 septembrie, de mama uneia dintre fetițele agresate de bărbatul de 72 de ani. La locuința individului au fost trimise echipajele de poliție care l-au dus la secție. Inițial, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, este vorba de un bărbat de 72 de ani din localitatea Bârca, județul Dolj. Individul le-a chemat pe copilele în vârstă de 5 ani în locuința sa, după care nu le-a mai lăsat să plece. 

În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj. 

Poliția a fost alertată de mama uneia dintre copile 

Aseară, poliţiştii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comună, cu privire la faptul că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate”, a mai transmis IPJ Dolj, potrivit Gazeta de Sud

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.

Sursa foto: Gazeta de Sud


Comentarii Facebook