Doi tineri au furat o maşină de pe stradă, în plină zi, şi au dus-o la fier vechi


Doi tineri au ridicat o mașină parcată pe o stradă mai lăturalnică și au dus-o pe o platformă specială la un centru de colectare a fierului vechi pentru a încasa bani. Cei doi tineri au susținut în fața polițiștilor că au crezut că autoturismul este abandonat de propietar și ocupă un loc de parcare degeaba.

Au crezut că mașina este abandonată, prilejul perfect de a face „o sumă frumușică de bani” de pe urma ei 

Totul s-a întâmplat în Arad, acolo unde, potrivit IPJ Arad, mașina era parcată de doi ani pe o stradă aflată la ieșirea din oraș, iar tinerii, fără să stea pe gânduri, au acționat în plină zi. Suspecții au 20 și 28 de ani și au dus autoturismul la fier vechi pentru a încasa „o sumă frumușică de bani”, după cum au relatat chiar cei doi. 

După ce proprietarul a depus plângere, estimând prejudiciul la suma de 2500 de lei, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale i-au identificat pe cei care au luat maşina.

Cei doi bărbaţi au predat autoturismul la un centru de colectare a fierului vechi situat pe aceeaşi stradă de unde l-ar fi sustras. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate prin achitarea contravalorii maşinii părţii vătămate”, a declarat joi, 14 aprilie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar.

Cei doi bărbați sunt cercetați penal pentru furt.


Comentarii Facebook