Duminica 9 August

Doi copii și o mamă au murit la Timișoara, intoxicați după o deratizare. Sunt alte patru persoane în stare gravă


Doi copii şi mama unuia dintre ei au murit la Timişoara, după ce blocul în care locuiau a fost deratizat. Alţi patru oameni sunt în stare gravă la spital.

Cei doi copii care au decedat aveau 3 ani, respectiv 9 zile, iar femeia avea 28 de ani.

Dezinsecția în bloc a fost făcută între 16 și 18 noiembrie. După această operațiune, familii din cinci apartamente au sunat la ambulanță pentru că s-au simțit rău, anunță Digi 24.

Angajații spitalului au constatat că victimele sunt vecini și au sunat la Direcția de Sănătate Publică. O anchetă a fost declanșată și de către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Doina Poenaru, medic primar UPU Timiș, a declarat la Digi24: ”Femeia a ajuns la noi astăzi (luni - n.r.), în stop cardio-respirator. Femeia era mama copilului de 3 ani, care a murit în weekend. Și soțul femeii a ajuns la noi, dar el este în stare bună. Am sesizat DSP, pentru că este vorba de o situație neobișnuită. Cel mai probabil, astăzi vor ajunge la spital și ceilalți locatari, în urma sesizării pe care noi am făcut-o la autorități”.

Locatarii din bloc, aproximativ 30-35 de persoane, au fost evacuați. În bloc se fac verificări pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Comentarii Facebook