Distracția unei femei s-a terminat tragic. A căzut din rollercoaster într-un parc de distracții


O femeie a murit după ce a căzut dintr-un rollercoaster aflat în mișcare, de la aproximativ 8 metri înălțime, într-un parc de distracții din Germania.

Accidentul șocant s-a petrecut în weekend, în parcul Klotti din Klotten, Renania-Palatinat. Parchetul din Koblenz a precizat că încă nu se știe cum femeia de 57 de ani a căzut din vehicul, potrivit The Independent.

Anchetatorii spun că ea a alunecat din scaun într-o curbă înainte de a cădea. Salvatorii sosiți la fața locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă femeia a murit pe loc în urma impactului.

Experții vor examina rollercoaster-ul pentru a stabili cauzele accidentului, dacă acesta a fost provocat de o funcționare defectuoasă a sistemului de siguranță sau dacă a fost vorba de neglijență sau chiar sinucidere. Parcul a fost închis în urma incidentului și va rămâne așa pe termen nelimitat, până la finalizarea anchetei.

Klotti a fost construit inițial ca parc cu animale sălbatice în anii 1970. De atunci, proprietarii au dezvoltat parcul și l-au transformat într-unul de agrement și aventură pentru familii.

Comentarii Facebook