Din seria „am pierdut banii de nuntă”: O nașă și-a pierdut geanta în care avea aproape 8.000 de lei. Banii erau darul pentru fini


O femeie dintr-o comună ieşeană a pierdut geanta în care se aflau 7.600 de lei, sumă pe care urma să o dea la o nuntă în calitate de naşă. Geanta a fost găsită de o altă femeie care a anunţat imediat Poliţia.

Poliţiştii ieşeni susţin că o echipă de patrulare aflată pe raza comunei ieşene Trifeşti a fost sesizată de o femeie care a găsit o geantă cu bunuri şi bani, pe drumul din localitate.

A pierdut geanta în ziua nunţii

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe proprietara poşetei, fiind vorba de o femeie de 32 de ani, care a pierdut geanta chiar în ziua în care era naşă de cununie. Poliţiştii i-au restituit geanta cu bunuri şi cei aproximativ 7.600 de lei, notează news.ro.

Citește și: Doi miri au rămas fără banii de la nuntă. Hoțul a fugit cu 17.800 de euro chiar a doua zi după eveniment: „Soția este îngozită”

O localnică a găsit poșeta nașei și a anunțat imediat poliția

O felicităm pe femeia care a predat geanta colegilor noştri, pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Iași. 

Citește și: Gest de omenie: Un CFR-ist a găsit o borsetă cu 43.000 de lei și a returnat-o aparținătorului: „Dacă pot să ajut un om în necaz o fac cu bucurie”


Comentarii Facebook