„Din Rai, să le arăți fetițelor cum să crească fără mama lor”. După un accident cumplit, două fetițe vor crește fără mamă


Tragedie fără margini pentru o familie din Constanța, Cătălina era împreună cu cele două fetițe ale ei și traversau strada, când o mașină le-a spulberat chiar pe trecerea de pietoni. Tânăra mamă a suferit răni grave și s-a stins a doua zi, pe patul de spital.

Două fetițe mici, de 2 și 6 ani, n-o vor mai îmbrățișa niciodată pe cea care le-a dat viață, din cauza unui cumplit accident. Luni, 8 august, la ieșire din Constanța, spre Cumpăna, cele două micuțe și cea care le-a dat viață traversau împreună strada când o mașină condusă de un șofer în vârstă de 22 de ani le-a lovit chiar pe trecerea de pietoni, scrie Observator.

Cele trei au fost găsite conștiente, fiind transportate la spitalul județean. Fata cea mică a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar cea mare, de 6 ani, doar escoriații. Din păcate, tânăra mamă, în vârstă de doar 36 de ani, a suferit răni puternice în zona capului şi s-a stins din viață a doua zi, pe patul de spital.

Mâine, Cătălina va fi condusă pe ultimul ei drum 

Îi vor fi alături familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și iubit-o. Pe rețelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe. Șoferul de 22 de ani care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Drum bun spre cer, înger pur! Ne luam rămas bun prea devreme de la tine...Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!"

"Dumnezeu sa te ierte, Cati tu ești un înger prea devreme ai plecat!"

"Offf, Dumnezeu sa o odiheasca pe matușica mea draga si scumpa"

"Drum lin către îngeri și acolo de sus ai grije de fetele tale dăle putere să meargă mai departe așa cum le-ai dat și iubirea ta nemărginită!"

"Drum lin către îngeri, draga mea prietenă!!! Sincere condoleanțe!!!"

"Drum lin Cătălina, Dumnezeu te-a vrut lângă El cu toate că mai aveai multe de făcut aici. Odihnește-te în pace. Condoleanțe familiei îndurerate!"

"Pacat de tineretea ei. Copilele nu mai zic ca au rămas fără mama este foarte greu".

"Cătălina, să ai grijă de fetele din Rai și să le arăți cum să crească fără mama lor".

Foto: Observator

Comentarii Facebook