Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit în Parlament la adresa lui Florin Cîțu: „Ești un drogat”


Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal în Parlament. De data aceasta, senatoarea s-a dezlănțuit la adresa liderului PNL, Florin Cîțu. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule”, a spus Diana Șoșoacă.

În timpul ședinței solemne din Parlament, la 32 de ani de la Revoluția Română din 1989, Diana Șoșoacă a ținut un discurs tăios, în care a adresat cuvinte dure celor prezenți în sală.

Pe 21 decembrie, acum două zile, am văzut parlamentari care au înjurat demonstranții din jurul Parlamentului. Țin să vă anunț că unii dintre ei erau revoluționari.

Să știți că îi reprezentați și pe infractori, și pe violatori, și pe criminali, și pe hoți, pe mulți dintre colegii voștri evazioniști.

Încălcați orice normă! Faceți ședințe solemne pline de ipocrizie. Se întorc morții în morminte când văd cât de ipochimeni ați ajuns cei mai mulți dintre voi.

Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă și de Crăciun vă urez să fiți mai buni, mai smeriți și să încercați să iubiți poporul român. Trăiască România suverană! Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a spus Diana Șoșoacă în timpul ședinței solemne din Parlament la 32 de ani de la Revoluția Română din 1989.

După discursul senatoarei, Florin Cîțu i-a spus că dacă cere respect, trebuie să ofere respect.

Mulțumim, doamna senator. Dacă vrei să fii respectat, trebuie să îi respecți pe ceilalți, în special timpul acordat”, a spus Florin Cîțu.

Diana Șoșoacă nu s-a putut abține și i-a adresat cuvinte dure liderului PNL.

Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule”, a fost replica senatoarei.


Comentarii Facebook