O insulă caută rege! Monarhul va fi și barman, iar la înscăunare va fi stropit cu bere


O insulă izolată din Marea Britanie caută rege, dar care va trebui să se ocupe și de bar, relatează The Guardian.

Consiliul insulei Piel caută un manager pentru Ship Inn. Viitorul monarh al insulei va avea probleme destule, pentru că vremea este incertă, iar locația izolată. Avantajele sunt că te poți bucura de apusuri uimitoare și ești cu adevărat un rege sau o regină.

Nu poți să mergi la Tesco să cumperi o pâine când ești pe Insula Piel. Trebuie să ai dăruire și o pasiune puternică pentru izolare și pace și liniște. Este nevoie de o personalitate aparte”, spune John Murphy, care a fost ghid pe insulă timp de aproape 40 de ani.

Insula Piel se află la aproape un kilometru distanță de peninsula Furness, accesibilă cu un feribot care circulă din aprilie până în septembrie.

Atracția insulei este un castel construit la începutul anilor 1300 de călugării din Abația Furness pentru a-i respinge pe atacatorii scoțieni. Alți oameni vin pe insulă pentru pub-ul de pe insulă sau pentru petreceri.

Viitorul barman / rege va semna un contract pe 10 ani, la timp pentru sezonul care începe în aprilie. 

Managerul pub-ului va conduce și insula. Oricine este responsabil de pub este încoronat ”Regele Pielului” într-o ceremonie care implică o sabie ruginită și care se încheie cu găleți de bere turnate peste capul său.

Oricine stă pe tron fără să fie rege trebuie să cumpere de băut pentru toată lumea.

Comentarii Facebook