Dialogul unui rus cu soția sa, după ce a jefuit o casă din Ucraina: „Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună”


O nouă conversație telefonică șocantă a fost publicată de către Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU). Un soldat rus vorbește cu soția sa despre lucrurile pe care i le va duce acasă, după ce a jefuit o locuință din Ucraina. Femeia pare entuziasmată și chiar minunată de ce zice soldatul, precizând „cum trăiesc ei și cum trăim noi, de aia și luptă pentru asta”. 

Conversația a fost postată pe contul de Telegram al Serviciului de Securitate al Ucrainei. Militarul e auzit spunându-i acesteia cum a intrat într-o casă „minunată” din Ucraina, de unde a furat cosmetice, tricouri de calitate și adidași de firmă, scrie Ukrainska Pravda. Femeia îl ceartă că nu a luat și laptopul.

Ți-am furat niște produse cosmetice. Adidașii sunt de damă, de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele”, îi spune militarul rus soției sale, în discuția difuzată de SBU. 

Aș fi avut ocazia ocazia să iau și laptopul”, continuă el. Replica femeii: „Auzi la tine!  Sofia va merge la studii, are nevoie și de un laptop, la naiba”. Rusul schimbă discuția: „Aici locuiește o familie pasionată de sport, am băut vitamine scumpe, am găsit tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei”.

Rusia e o țară hapsână, nu ne plătesc normal, iar aici deja a doua zi în saună stăm”, spune soldatul.

Ia totul, Andrei, mai ai nevoie de tricouri. Îți dai seama cum trăiau ei și cum trăim noi, ei de aia și luptă, de aia și zic: noi bine trăiam, asta voi ați venit aici”, spune rusoaica, vădit dezamăgită de traiul rușilor. 

Treninguri nu erau? Trebuia să iei un costum sport frumos”, mai adaugă femeia. 

Comentarii Facebook