Duminica 13 Iunie

De mâine, TOȚI elevii se pot întoarce în bănci, cu o condiție! Ordinul comun a fost publicat oficial


Ordinul comun semnat de ministrul Educației și ministrul Sănătății, care permite întoarcerea elevilor la școală, dacă rata de infectare în localitate este mai mică de 1 la mie, a fost publicat în Monitorul Oficial.

Elevii se pot întoarce în bănci

Ordinul presupune că toți elevii vor putea participa la cursuri chiar de mâine. Dar decizia finală o vor lua Comitetele pentru Situații de Urgență din țară.

De asemenea, ministrul Sorin Cîmpeanu a precizat că părinții care se tem să își trimită copiii la școală pot alege ca elevii să participe la ore, în continuare, doar online.

Noi am făcut ceea ce a ținut de noi să creăm cadrul legal, ministrul Educației și ministrul Sănătății, pentru ca acest Comitet municipal al municipiului București pentru Situații de Urgență și alte Comitete Județene pentru Situații de Urgență să poată decide adaptat la realități. Deci am dat libertate.

Elevilor care prezintă simptome specifice de orice fel li se recomandă să nu intre în comunitate, care au vulnerabilități medicale sau alte motive întemeiate, vor trebui să aibă asigurat procesul de învățare online. Teama exagerată este o vulnerabilitate”, a declarat Sorin Cîmpeanu, conform Antena 3.


Comentarii Facebook