Vineri 27 Ianuarie

De la joacă, pe patul de spital. Un copil i-a pulverizat unui băiat de 11 ani în faţă, spray cu gaze lacrimogene


Joacă sfârşită la spital pentru un băiat de 11 ani din Galaţi. Băiatul a ajuns seara trecută la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Galaţi după ce un alt copil i-a pulverizat în faţă cu spray cu gaze lacrimogene. Totul ar fi pornit de la o joacă. Poliţia a deschis acum o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact.

Copilul se află în afara oricărui pericol. El a fost dus seara trecută la spital, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale, după care l-au şi externat. Medicii au considerat că nu este pusă în pericol vederea, motiv pentru care l-au lăsat să plece acasă, scrie Observator.

Totul s-a întâmplat în faţa blocului, acolo unde copilul se juca cu alţi prieteni, toţi de vârste apropiate, iar unul dintre ei avea la el acel spray pe care i-l oferiseră chiar părinţii pentru a se feri de câini sau alte pericole. 

Copiii au fost curioşi să vadă cum funcţionează şi dintr-o joacă, un jet i-a fost pulverizat în faţă băiatului de 11 ani. Poliţiştii au fost chemaţi şi ei la spital şi s-a ajuns la concluzia că totul a fost o joacă, un accident nefericit, motiv pentru care nimeni nu va fi sancţionat chiar dacă s-ar fi stabilit că acest incident ar fi avut loc cu intenţie, pentru că vorbim de doi copii în vârstă de 11 ani.

Comentarii Facebook