De la bal, pe patul de spital. Şapte oameni au fost răniți după ce s-au prăbușit cu balconul unei pensiuni


O petrecere aniversară, organizată ieri după-amiază de un cuplu care împlinea 40 de ani de căsnicie s-a încheiat tragic. Când petrecerea era în toi, mai multe persoane au ieşit pe terasa cabanei, pentru a face poze şi filmuleţe. Dintr-o dată, construcţia a cedat sub greutatea lor. Şapte persoane au fost rănite, iar şase dintre ele au ajuns la spital, la urgenţe, cu fracturi multiple.

Incidentul s-a petrecut la o cabană din localitatea prahoveană Valea Doftanei. Oamenii au căzut de la aproape 4 metri înălțime. Ei se aflau în vila fostului primar, unde părinții acestuia dădeau o petrecere de aniversare a 40 de ani de căsnicie. Cinci dintre cei şapte invitați au fost răniți grav și au fost transportați la spital cu fracturi deschise la picioare, dar și cu alte traumatisme.

Una dintre persoanele rănite este o femeie însărcinată. A fost prima care a plecat cu o mașină de la locul incidentului. Au mai rămas 5 victime cărora li s-a acordat primul ajutor la locul acțiunii. Ceilalți 5 răniți au fost preluați de două autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță și de două autospeciale SMURD. Unii dintre ei erau în stare gravă, cu fracturi deschise.

Deocamdată nu se știe de ce a cedat balconul din lemn, dar a fost deschisă o anchetă. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie Antena 3. 

Comentarii Facebook