Cunoscut bucătar român, în stare critică după ce a sărit în apa mării, în Albania


Un cunoscut bucătar din Focşani a ajuns în stare critică la spital, după ce a sărit în apă și a suferit o lovitură la coloana cervicală.

Maestrul bucătar Cătălin Mocanu, chef la un restaurant din Focșani, se afla în vacanță cu iubita și a sărit în apă să se răcorească.

Din neatenție, nu a observat că apa nu este adâncă și a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală. Mocanu a fost dus la spital în Albania, unde a fost internat la Terapie Intensivă, potrivit Adevarul.ro.

Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare! 

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!

Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare.

Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a scris Alina, iubita lui Cătălin pe pagina de Facebook.

Pe grupul ”Împreună pentru Catalin Mocanu” se încearcă strângerea de fonduri pentru a-l aduce acasă pe Cătălin Mocanu.

Comentarii Facebook