Rușinos! O prezentatoare tv a fost concediată pentru că a încărunțit și a refuzat să-și vopsească părul


O prezentatoare de știri din Canada a fost concediată după 35 de ani de carieră pentru că a refuzat să își mai vopsească părul.

Lisa LaFlamme a informat publicul pe Twitter că nu va mai prezenta știrile la postul CTV National News, pentru că a refuzat să își ascundă firele albe. LaFlamme prezenta una dintre cele mai urmărite emisiuni de seară din țară.

Sunt încă șocată și întristată. La 58 de ani, încă mai credeam că voi avea mult mai mult timp pentru a spune mai multe povești care au impact asupra vieții noastre de zi cu zi”, a mărturisit prezentatoarea, într-o postare văzută de 4 milioane de oameni.

LaFlamme nu și-a mai vopsit din timpul pandemiei și a lăsat să i se vadă culoarea naturală a părului. Ea prezenta emisiunea de succes din Canada încă dn 2011, fiind foarte apreciată.

Jurnaliștii canadieni l-au întrebat pe Michael Melling, director executiv de la CTV News, despre cele întâmplate. Se pare că între cei doi au fost și conflicte pe probleme jurnalistice, iar la final Melling a rupt contractul cu LaFlamme.

Politicienii nu au ratat ocazia de a-și da cu părerea despre acest subiect sensibil. 

Fostul premier al provinciei Alberta, Rachel Notley, a spus că LaFlamme este ”o voce masivă în mass-media canadiană”, iar fostul ministru al mediului, Catherine McKenna a spus că televiziune a făcut un gest ”îngrozitor”.

Compania CTV, Bell Medi a declarat că "regretă" modul în care a gestionat plecarea lui LaFlamme de la CTV, deoarece "este posibil să fi lăsat telespectatorilor impresia greșită" cum că nu i-ar fi apreciat cariera, potrivit Mediafax.

Comentarii Facebook