Băiețel de 4 ani, ”fericit şi plin de viaţă”, găsit mort într-un iaz, după ce a dispărut când se juca în apropierea casei


O tragedie fără margini a lovit o familie din UK, când lumea le era mai dragă. 

Un băiețel de patru ani a fost găsit mort într-un iaz, după ce a dispărut fără urmă în timp ce se juca în apropierea casei sale. Ifan Wedros Owen-Jones, din Crymych, Pembrokeshire, care suferea de autism, a fost descris ca un ”copil fericit și sănătos” care ”se bucura din plin de viață”.

Serviciile de urgență au fost chemate la domiciliu pe 7 august, după ce familia sa a devenit îngrijorată că nu îl mai găseşte. Ultima dată fusese lăsat să se joace într-o groapă de nisip din apropierea casei. Cu tristeţe au descoperit că micuţul se înecase într-un iaz. Acum, a fost creată o pagină de strângere de fonduri pentru a acoperi costurile înmormântării. 

Catrin Cox, care a creat pagina GoFundMe, a spus: ”Îi plăceau mașinile de pompieri și culoarea albastră, avea doi frați mai mari și un frate mai mic care îl adora”. Viețile părinților lui Ifan, Sian și Wedros, s-au ”schimbat pentru totdeauna” de când fiul lor ”a avut un accident tragic și și-a pierdut viața”. Familia a mulțumit tuturor ”pentru tot sprijinul acordat deja” și a spus că sunt ”veșnic recunoscători” pentru ajutorul tuturor, conform Obervatornews.ro.

O anchetă a arătat că paramedicii au fost chemați la casă și poliția a fost anunțată în jurul orei 17.30 în acea duminică. Ofițerul Hayley Rogers a declarat: ”S-a stabilit că Ifan a fost văzut jucându-se într-o groapă de nisip aproape de casa familiei. Când Ifan nu a mai fost văzut, a urmat o percheziție a terenului și a fost găsit fără suflare într-un iaz natural. În ciuda eforturilor de a-l resuscita, el a fost declarat decedat la ora 20.40. Poliția a lansat o anchetă complexă”. 

Comentarii Facebook