Cruzime fără margini! O femeie acuzată că și-a legat nepoata cu un lanț de piciorul patului, arestată la domiciliu


Răutate șocantă! O femeie de 53 de ani din comuna Cerăt, Dolj, a dost arestată vineri, 13 mai, la domiciliu după ce și-ar fi legat nepoata de 10 ani cu un lanț, asigurat cu un lacăt , de piciorul unui pat.

Potrivti IPJ Dolj, polițiștii Secției nr.14  Poliție Rurală Bârca, în baza datelor și obţinute, împreună cu reprezentanţii autorităţii locale, s-au deplasat în comuna Cerăt, la locuinţa unei femei de 53 de ani, bunica unei minore de 10 ani, căreia îi este şi asistent personal.

Cu ocazia verificării la domiciliu, în una dintre camere a fost găsită minora de 10 ani, legată cu un lanţ de piciorul stâng, asigurat cu un lacăt, lanţ legat de piciorul patului. În urma celor constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Minora de 10 ani şi fratele acesteia, de 15 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii DGASPC Dolj, fetiţa fiind în afara oricărui pericol. Femeia a fost prezentată instanţei de judecată, care a dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile, notează agerpres.ro.


Comentarii Facebook