Crimă halucinantă: Un bărbat și-a omorât cei doi copii, otrăvindu-i cu insecticid, după ce a aflat că soția lui are o altă relație


Crimă halucinantă în Bolivia, un tată a fost condamnat la 60 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat că și-a ucis copiii hrănindu-i cu iaurt otrăvit. Motivul crimei fiind că mama lor l-a părăsit pentru un alt bărbat.

Javier Hernández Rojano, în vârstă de 37 de ani, i-a spus fostei sale partenere că vrea să-i ia pe copiii de șapte și patru ani să-și cumpere pantofi noi. În schimb, Rojano și-a dus copiii înapoi în casa în care locuia și le-a dat acestora să mănânce iaurt pe care l-a otrăvit cu insecticid, potrivit The Sun.

Bărbatul a mâncat și el din amestecul toxic, înainte de a suferi crampe severe la stomac. După ce starea de sănătate s-a agravat, a mers la secția de poliție a orașului, unde a mărturisit că și-a ucis copiii și a primit primul ajutor. Rojano a petrecut câteva săptămâni la terapie intensivă recuperându-se, timp în care și-a cerut iertare membrilor familiei pentru uciderea copiilor săi. Tatăl a recunoscut în fața autorităților că a decis să-și omoare copiii pentru că fosta lui soție a cunoscut pe cineva nou, au spus anchetatorii, notează sursa citată. 

Cazul a provocat un val de proteste în oraș, unde locuitorii au cerut dreptate pentru copiii decedați. 

Comentarii Facebook