Cozmin Gușă susține că Marcel Pavel nu are coronavirus și că Antena 1 își face publicitate / UPDATE: Marcel Pavel îl contrazice


Cozmin Guşă, prieten bun cu Marcel Pavel, susţine că primul test făcut de artist a fost  negativ. Omul de afaceri spune că a discutat cu sursele lui, care i-ar fi spus că artistul nu are coronavirus. În opinia sa, nu este vorba decât despre manipulare şi PR.

Din ce am aflat, primul test a fost negativ, iar cineva vrea să facă un PR pentru pandemie. Din ce am discutat, este că a fost obligat să semneze, la internare, o declarație că nu vor discuta cu presa. Manipularea e totală! Așa au fost obligate și vedetele de la Antena 1, spitalul nu zice nimic", a precizat Cozmin Guşă.

Cu toate acestea, emisiunea ”Te cunosc de undeva”, unde Marcel Pavel filma au fost suspendate, iar colegii lui au fost testați şi se află în carantină pentru 14 zile. 

Şi artiştii Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob, patru dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.

Starea de sănătate a acestora este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

Marcel Pavel a postat pe Facebook un mesaj prin care dezminte totul.

Comentarii Facebook