Coșmar în trafic trăit de unul dintre șefii Untold, în a doua zi a anului: Sa le urăm politicienilor traditionalul “Fie ca…”


Directorul de comunicare Untold, Edy Chereji, a relatat coșmarul rutier trăit în a doua zi a Anului Nou, când a stat blocat ore în șir în trafic. 

Azi, în a 2-a zi a noului an, am petrecut in masina 8 ore minunate, de la Zalau la București. Din cele 8 ore, aproape 4 ore, m-am bucurat doar de bucata Boita/Sibiu - Pitești, adică o distanța de aproximativ 130 km. 

Cu aceasta ocazie, doresc sa le urez tuturor politicienilor care au guvernat țara asta în ultimii 32 de ani, un sincer si calduros “La Multi Ani!”, alături de traditionalul “Fie ca…” (puteți completa și voi, după cum vă lasă inima)”.

Un prieten virtual i-a apreciat comentariu și a dat un exemplu care arată cât de înapoiați suntem.

Edy, in a doua zi din an, după atâta Revelion și bucate alese, am băut o cafea la Viena (600 km parcurși), foarte simplu.

Am plecat dintr-o localitate de lângă Satu Mare, dimineață la ora 5, am ieșit pe la Urziceni (Carei), pentru ca evident la Petea (SM) bătaia de joc și rândurile de așteptare la frontieră, începeau sa fie de pe 1h. Și uite așa un periplu de o zi Viena - BM, dus întors în aproximativ 15 ore.

An Nou cu sănătate și împliniri frumoase!”, i-a transmis Andrei.

Comentarii Facebook