Copreședintele AUR George Simion vrea să continue lupta contra restricțiilor pandemice: „O să ne luptăm și ne legăm cu lanțuri”


George Simion, copreședintele AUR, spune că manifestațiile din Franța și Italia împotriva certificatelor de vaccinare și restricțiilor impuse pentru cei nevaccinați reprezintă dovada că „poporul din întreaga Europă se trezește”.

Acesta a spus că măsurile anti-covid sunt discriminări, iar partidul său va face tot ce este posibil pentru a împiedica implementarea lor în România.

Dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare”, a spus Simion la Antena 3.

Simion ia exemplul protestelor din Franța

Șeful domnului Barna, șeful domnului Cioloș, din Franța, domnul Macron a introdus aceste restricții absolut aberante. Suntem împotriva certificatului și categoric împotriva oricărei forme de restricție a libertății de circulație în interiorul Uniunii Europene și împotriva oricărei forme de discriminare. Poporul din întreaga Europă se trezește.

Ceea ce vedem acum este poporul din întreaga Europă care se trezește. Au fost proteste mari împotriva lui Macron care o să îl afecteze pentru că avem alegeri prezidențiale în Franța.

Colegii din Italia au organizat proteste în Parlamentul din Italia și au avut loc demonstrații mari în majoritatea orașelor. La fel se întâmplă și în România dacă domnul Barna insistă cu vaccinarea obligatorie”, a adăugat liderul AUR.

Acesta a amintit de protestul ce a avut loc în urmă cu puțin timp la Cluj-Napoca, în fața UBB, pentru studenții nevaccinați care nu au acces la cursuri.

Colegii noștri din AUR Cluj au făcut protest în fața Universității Babeș Bolyai pentru că nu vor fi primiți la cursuri studenții nevaccinați. (...) O să ne luptăm și, dacă e nevoie, ne legăm cu lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare.

Se încearcă pe baza unor noțiuni precum sănătatea, siguranța să ni se dea calificative «tu ești bun că te-ai vaccinat, tu nu ești bun că nu te-ai vaccinat»”, a conchis SImion, conform Digi24.


Comentarii Facebook