Miercuri 24 Aprilie

Copilă de 7 ani, aruncată pe geam, după ce a fost răpită de o femeie şi violată de iubitul acesteia


Caz halucinant în Rusia! O rusoaică a fost arestată, după ce a răpit o fetiţă de şapte ani pentru ca iubitul ei să o violeze, apoi au aruncat-o de la fereastra unui apartament, situat la etajul doi.

Andrei Komarisky, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de viol şi tentativă de omor, în urma implicării pe care a avut-o în tot acest caz halucinant. Iubita lui, Veronika Khomchuk, în vârstă de 28 de ani este acuzată că a răpit-o pe copilă ademenind-o sub pretexte false în apartamentul unde cei doi locuiau. Tot acolo, în spatele uşilor închise, fără ca nimeni să bănuiască ceva, fata a trăit un adevărat calvar, scrie Daily Mail. 

Fetiţa de şapte ani se luptă acum pentru viaţa ei la un spital din Yuzhno-Sahalinsk. Aceasta a fost transportată la spital cu un elicopter, însă starea ei este în continuare una gravă, potrivit presei locale care citează medicii.

Este foarte greu să găsești cuvinte pentru ceea ce s-a întâmplat”, titrează ziarul local Komsomolskaya Pravda. Potrivit aceleiaşi surse, „Veronika a ales victima de la un loc de joacă. Când calvarul s-a terminat, au aruncat copilul pe fereastră". 

Surse ale poliţiei care se ocupă de acest caz au mai spus că bărbatul nu este la prima abatere de acest fel şi că acesta a mai fost şi în trecut închis pentru viol. 

Comentarii Facebook