Vineri 3 Februarie

Copilă de 13 ani, răpită de un bărbat pe care l-a cunoscut în Anglia. Polițiștii și familia o caută pe minoră


Polițiștii și familia o caută pe o adolescentă de 13 ani din Petrila, județul Hunedoara, care a fost răpită de pe stradă, luni seara, de un bărbat de 28 de ani, din Murfatlar, județul Constanța. Din primele informații, cei doi se cunoșteau din Anglia.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal și au demarat activități pentru identificarea minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii din Petrila au fost sesizați de un bărbat din oraș că luni seara, în jurul orei 18.00, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, județul Constanța, ar fi luat-o cu un taximetru pe fiica sa, de pe raza orașului Petrila şi ar fi plecat într-o direcție necunoscută, scrie Mediafax.

minora.jpeg

Surse din anchetă au declarat că fata de 13 ani și bărbatul cu care a plecat s-ar fi cunoscut în Anglia. La momentul plecării, fata purta o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de jeans de culoare neagră (de tip slim), o pereche de pantofi sport de culoare albă. Ea are 1.50 înălțime, o greutate de 40-45 kg, ochii căprui, păr blond-roșcat, lung până la nivelul coapselor, forma feței rotundă, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare, notează sursa citată. 

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Comentarii Facebook