Copiii o iau razna: O adolescentă de 15 ani, omorâtă cu sânge rece de un băiat de nouă ani. Totul pentru o sticlă de suc


O adolescentă a fost împușcată mortal de un băiat de nouă ani într-o ceartă pentru o bătură, susține familia ei.

Nykayla Strawder, în vârstă de 15 ani, a fost găsită moartă de către familia ei, pe terasa casei, cu răni cauzate de multimple împușcături, după ce au susținut că un băiat de nouă ani a împușcat-o „cu sânge rece” când a acerut să-i fie returnată băutura, relateză Mirror

Poliția a spus inițial că Strawder și vecinul ei în vârstă de nouă ani se jucau cu o armă încărcată, pe veranda casei, în Baltimore, SUA. 

Polițiștii au spus cp băiatul, în vârstă de doar nouă ani, a împușcat „în mod accidental” adolescenta în cap, înainte de a arunca arma și de a fugi de la fața locului. 

Părinții sunt în stare de șoc și cer autorităților ca băiatul să fie pedepsit

Conform legii din Maryland, copilul nu poate fi acuzat penal din cauza vârstei sale. Cu toate acestea, rudele lui Nykayla cer procurorilor să depună acuzații penale împotriva copilului, susținând că el le-a ucis fiica intenționat din cauza unei sticle de suc. 

adolescenta omorata.PNG

Nu aș putea să vă descriu cum se simte să-mi găsesc copilul pe veranda mea, în propria casă, ucis. El i-a luat băutura fiicei mele și iar când ea a cerut-o înapoi, el a ridicat pistolul în dreptul capului copilului meu și a ucis-o cu sânge rece. Nu se jucau deloc cu pistolul. Cum să nu observi că ți-a dispărut arma. Nu există nicio scuză, să știi că există un copil în casă și să nu îți ții arma ascunsă. Fiica noastră nu se va întoarce niciodată. Ne vom uita la fiica noastră într-un sicriu. Nu o voi mai vedea niciodată zâmbind”, a declarat tatăl adolescentei, Dontay Jones. 

tatal fetei impuscate.PNG

Legea Maryland susține că a lăsa o armă la îndemâna unui minor este o contravenție pedepsită cu o amendă de 1.000 de dolari.


Comentarii Facebook