Condamnat pentru că și-a scos prezervativul pe ascuns în timpul unei partide de amor


Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Țările de Jos (.n.red.), a a fost condamnat cu suspendare, după ce și-a scos în secret prezervativul în timpul actului sexual, fără acordul partenerei sale.

În vârstă de 28 de ani, Khaldoun F. a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce în timpul unei partide de amor și-a scos prezervativul fără să-și înștiințeze partenera. Cazul este o premieră în justiția din Țările de Jos.

Magistrații batavi au decis să îl condamne pe bărbat pentru „stealthing” (n.r. - îndepărtarea sau deteriorarea fără consimțământ a prezervativului este practica prin care o persoană renunță la protecție în timpul actului sexual fără consimțământ, atunci când partenerul său sexual și-a dat acordul doar pentru sex protejat cu prezervativ. În cauză, victimele sunt expuse la potențiale boli cu transmitere sexuală (BTS), cum ar fi HIV/SIDA, sau la sarcini nedorite).

Norocul lui a fost că a scăpat de acuzația de viol

Bărbatul a fost acuzat și de viol, dar magistrații nu au luat în considerare acest lucru.

El a pledat vinovat de constrângere la tribunalul din Rotterdam după ce și-a scos prezervativul în secret, în ciuda faptului că femeia cu care era împreună a spus în prealabil că nu dorește să facă sex fără protecție.

Un ginecolog a creat primul prezervativ unisex din lume. Cum poate fi folosit de femei

Publicația Daily Mail a relatat că, după actul sexual, bărbatul i-a trimis un mesaj femeii și i-a spus că va fi "bine".

Khaldoun a primit o pedeapsă de trei luni de închisoare cu suspendare - ceea ce înseamnă că nu va trebui să facă închisoare dacă nu comite o altă infracțiune - și o amendă de 1.000 de euro, potrivit Daily Mail.

Comentarii Facebook