Concubina unui pompier, arestată după ce a provocat 5 incendii la gospodăriile vecinilor. Femeia voia să urmărească intervenția salvatorilor


O femeie de 37 de ani a provocat mai multe incendii la gospodăriile vecinilor, în ultimele luni. 

Femeia din Sebiș a fost arestată preventiv după ce s-a descoperit că aceasta ar fi autoarea a 5 incendii, în 22 iulie, 20 august, 10 octombrie, 19 octombrie și 6 noiembrie, soldate cu pagube materiale în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

În cazul unui vecin, i-a provocat de trei ori incendiu în decurs de o lună. O dată i-a dat foc unei cămări, a doua oară unei magazii cu lemne, iar a treia oară unei alte magazii din gospodărie.

"În perioada 22 iulie - 6 noiembrie a.c., pe str. Crişului, din oraşul Sebiş, au izbucnit 5 incendii, la mai multe imobile. În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere şi distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sebiş, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reţinută pentru 24 de ore", a transmis, duminică, IPJ Arad.

Femeia ar fi provocat incendiile ca să urmărească intervenția pompierilor, fiind prezentă de fiecare dată când aceștia veneau să stingă focul, provocat chiar de ea, informează specialarad.ro.

Femeia este concubina unui pompier, dar acesta se pare că nu avea nicio legătură cu faptele femeii și nu știa despre  implicarea acesteia în incendii.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ au declarat, pentru Agerpres, că procurorii cu cerut o expertiză psihiatrică şi s-a constatat că femeia are "discernământ diminuat", scrie Agerpres.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, pentru distrugere în formă continuată, distrugere şi distrugere din culpă.


Comentarii Facebook