Comisar șef în LIVE pe TikTok către fani: ”Mă-ta poate a stat. Mai du-te dracului și tu! Poate o ia mă-ta!” - VIDEO


UPDATE 1

Explicațiile comisarului șef care s-a certat cu fanii pe TikTok: Nu i-am înjurat, doar i-am făcut retardați. Ei n-au jignit dur, în continuu

------------------------

UPDATE

Poziția IPJ HARGHITA

În urma apariției în spațiul public a unei filmări pe o rețea de socializare, în care o femeie apare adresându-se altor persoane folosind injurii și cuvinte jignitoare, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita face următoarele precizări:

Persoana care apare în filmările postate pe o rețea de socializare nu este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a  împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, existând bănuială rezonabilă că persoana care apare în postări folosește o identitate falsă.

Acestia nu au vrut sa dea detalii despre identitatea persoanei din imagini. Aceasta si-a sters contul de TikTok.

Cea din imagini este comisar, dar la un penitenciar din Craiova.

Din informatiile noastre, femeia de pe internet care prejudiciază imaginea polițiștilor de penitenciare este Dana Cărceanu, de la Centrul de Detenție Craiova.

Port ilegal de decorații

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) va sesiza joi Administrația Națională a Penitenciarelor cu solicitarea ca directorul general Dan Halchin să formuleze plângere penală împotriva acesteia pentru portul nelegal de decoraţii sau semne distinctive.

Acesta deoarece femeia respectivă a plecat la pensie începând cu 1 ianuarie 2022”, transmite FSANP.

--------------

O femeie îmbrăcată în haina de polițistă a făcut un Live pe TikTok în care îi face prosti și retardați pe urmăritori. De asemenea, nu a uitat să adauge că mamele lor sunt curve.  

Pe live, cei de pe TikTok au insinuat că nu ar fi ajuns in funcție pe merit, lucru care a iritat-o pe politista. Aceasta era îmbrăcată în haine oficiale când a făcut transmisiunea, dar nu se știe dacă era acasă sau la serviciu. 

Nu, o ia mă-ta, Radu! Uitați-vă și voi cum sunteți, oameni dragi! Niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii. Ăștia care vorbiți urât. Apoi îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Păi de asta vă răspund, că nu știți să respectați o femeie.

Am făcut măi Serghie o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu cred că nici nici 12 clase nu ai. Altfel nu ai pune astfel de întrebări. Ești retardat rău! Și dispari că am alergie la retardați.

Ionuț, ai tu imaginație! Hai marș de pe live -ul meu!

Chiar nu îmi place că mă provoacă, dar mă descarc și eu, decât să mă descarc pe subalterni… mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok.

Nu Andrei, nu am stat. Nu sunt ca nevasta-ta sau ca și gagică-ta. Am terminat o academie de politie. Ai înțeles. Mă-ta poate a stat și mai du-te dracu și tu.

(TikTok) este o platformă de retardați, de nenorociți și noi cu toat astea suntem… parcă ar fi drog. Pe Facebook, pe Instagram ați văzut să jignească lumea așa.

Auzi, am dinții strâmbi! (Râde) Doamne, ei vorbesc, care i-a făcut strâmbi natura.

Laur Zahan… Măi fraiere, am chiar două facultăți băi prostule. Zece clase nu ai tu! Tu nu ai opt, ai înțeles!”.


Comentarii Facebook