Cine este tânărul misterios de lângă Putin de la parada Victoriei. Se zvonește că ar fi urmașul președintelui rus


După parada de Ziua Victoriei de la Moscova, au apărut noi zvonuri despre un  posibil succesor al lui Vladimir Putin, la Kremlin. Este vorba de un bărbat misterios care a stat în preajma președintelui rus  la data de 9 mai.

Au fost făcute publice mai multe imagini cu președintele rus în timp ce vorbea cu un tânăr în timpul paradei de la Moscova. Videoclipul în care apar cei doi a fost publicat de către pilotul ucrainean de curse Igor Sushko, clipul a ajuns pe Twitter la peste 45.000 de vizualizări.

Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful Departamentului Administrației Prezidențiale Dmitri Kovalev”, a scis pilotul ucrainean în descrierea videoclipului. 

Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului. „Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a mai scris Igor Sushko.

Pe Telegram au fost distribuite și alte imagini în care este surprinsă conversația între Putin și bărbatul de lângă el, informează Newsweek.

În timpul transmisiunii în direct, camera a surprins conversația lor. Unele canale Telegram au sugerat că tânărul este un viitor succesor”, se arată într-o postare pe platforma Telegram

Kovalev și Putin au ceva în comun: hocheiul

Dmitri Kovalev, în vârstă de 36 de ani, are pe conturile sale de socializare multe fotografii de la meciuri de hochei și se știe faptul că Vladimir Putin este un mare iubitor și practicant al acestui sport. Astfel, se poate ca cei doi să se fi cunoscut chiar la un asemenea eveniment sportiv. Doar că, până acum, Putin nu a făcut public vreun anunț că ar demisiona, deși speculațiile pe marginea sănătății lui au continuat. Au fost răspândite mai multe zvonuri potrivit cărora Putin ar suferi de Parkinson sau chiar cancer.

Kremlinul a negat orice speculație pe marginea stării de sănătate a președintelui rus, dar asta nu a fost un impediment pentru diverși observatori, care au analizat în detaliu comportamentul acestuia din timpul diverselor întâlniri.


Comentarii Facebook