Miercuri 24 Aprilie

Cine este Bogdan, unul dintre tinerii care au murit la Festivalul SAGA. A decedat la 25 de ani, sub ochii prietenilor


Cele trei zile de petreceri la festivalul SAGA din București s-au încheiat cu moartea a doi tineri. Bogdan, un tânăr de 25 de ani, a murit chiar sub ochii prietenilor, o supradoză de droguri i-a fost fatală. Un alt tânăr a supravieţuit până la spital, dar medicii nu au mai reușit să facă nimic pentru a-l ține în viață.

Bogdan avea 25 de ani. A murit sub privirile prietenilor săi, în timpul festivalului SAGA. Venise din Chișinău pentru a-și vedea artiștii favoriți pe scena din București. O supradoză de droguri i-ar fi fost fatală băiatului. Medicii au încercat să îl salveze, dar nu au reușit să mai ajungă cu el în viață la spital. Apropiații săi au primit vestea cruntă de la autoritățile din România, scrie observatornews.ro

Au fost la o discotecă... Ori i-au pus ceva în pahar, ori a băut ceva substanțe, nu se știe cum s-a întâmplat. De la ceva substanțe a decedat... S-a schimbat un pic de când a plecat în România”, a spus verișoara lui Bogdan pentru sursa citată. 

Un alt tânăr a supravieţuit până la spital, dar medicii nu au mai reușit să facă nimic pentru a-l ține în viață. Aceste două cazuri nu sunt singurele care au avut nevoie de îngrijirile medicilor din cauza consumului de droguri. Alți trei participanţi la festival au ajuns în comă la Spitalele Floreasca şi Pantelimon din Capitală, încă din prima noapte a festivalului.În mod normal, substanţele ar fi trebuit găsite la verificarea de la intrarea pe Arena Naţională. Autoritățile spun, însă, că traficanţii găsesc diferite metode să înşele vigilenţa controlorilor. 

Comentarii Facebook