Ce spune cea mai bună prietenă a femeii din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Iulia era casnică și terminase psihologia


Femeia de 33 de ani care s-a aruncat marți, 3 mai, de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase. Tragedia a șocat toată țara, iar mulți oameni au presupus că femeia avea depresie, de aceea a recurs la acest gest necugetat. 

Iulia Bogdan terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar, iar de o lună locuia cu mama ei. Prietena ei cea mai buna susține că Iulia nu era în depresie. Fata avea o relație cu tatăl copiilor de la 15 ani. Ea nu a vrut să divorțeze, însă bărbatul a înaintat divorțul în 2020, scrie Antena 3

La jumătatea lunii aprilie tatăl a venit în țară și s-au reîmpăcat. Săptămâna trecută au avut câteva discuții legate de copii, însă apropiații susțin că fata nu era în depresie. Bărbatul, de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, în 2020. Femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț. Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în fața ofițerului stării civile, notează sursa citată. 

În pofida faptului că oamenii apropiați Iuliei, nu cred că ea ar fi avut depresie, și pare greu de înțeles, simptomele acesteia se pot extinde dincolo de emoțiile unei persoane. Această tulburare este foarte periculoasă, iar lăsată netratată poate duce la asemenea finaluri tragice.

Citește și: Cine e femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

Comentarii Facebook