Cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia vine cu noi informații: Vine un cutremur mare, de 7-8 pe Richter, la sfârșitul săpămânii!


Frank Hoogerbeets, cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia cu doar trei zile înainte să se producă, a anunțat un nou cutremur devastator.

O convergență a geometriei planetare critice în jurul datei de 2 și 5 martie poate duce la o activitate seismică mare până la foarte mare, posibil chiar și un cutremur de mare forță în jurul 3-4 martie și/sau 6-7 martie”, a spus Frank Hoogerbeets, care indică un cutremur de 7 sau 8 pe scara Ricther. 

Din nou, am putea asista la un eveniment seismic major spre mare ca rezultat. 

Ar putea fi de magnitudine medie 7, dar și mult peste magnitudinea 8. Nu exagerez aici, nu încerc să creez teamă. Acesta este un avertisment, deoarece geometria planetară critică pe care o vedem aici este cunoscută pentru a provoca evenimente seismice majore sau mari. Și nu ar trebui să îl subestimăm. 

Acum s-ar putea să nu fie doar un singur eveniment seismic mare, ar putea fi mai multe evenimente seismice cu mult peste magnitudinea 6 în această primă săptămână din martie. Și de fapt, am putea avea de-a face cu două scenarii aici. 

Fie vom avea cel mai mare eveniment seismic în jurul datei de 3 sau 4, imediat după geometria planetară critică din data de 2. Sau apoi poate și o creștere seismică după data de 5, care va fi în jurul datei de 6, 7, la momentul lunii pline.  

Sau am putea vedea o creștere seismică suplimentară în jurul datei de 3, 4 și apoi cel mai mare seismic eveniment în urma geometriei planetare pe 5 și va fi în jurul datei de 6, 7 cu luna plină. Nu avem cum să știm. Dar prima săptămână din martie va fi critică, extrem de critică. Din nou, am putea asista la un eveniment seismic cu o magnitudine mult peste 7, poate chiar peste 8 grade”, spune el. 

Mulți oameni de știință au spus că data cutremurelor nu poate fi prezisă și u criticat teoriile lui Hoogerbeets. 

Cu toate acestea, cercetătorul a prezis cu exactitate cutremurul din Turcia - Siria, cu trei zile înainte ca acesta să se producă. 

Acesta a scris pe Twitter: ”Mai devreme sau mai târziu va avea loc un seism M 7,5 în această regiune”. El a avertizat după producerea cutremurului că vor urma replici puternice în regiune, ceea ce s-a întâmplat după câteva ore. 

Comentarii Facebook