Sambata 31 Iulie

Ce o recomandă pe Viorica Dăncilă la BNR? Orban râzând: „Vocea și talentul”. Cât câștigă Dăncilă la BNR?


Viorica Dăncilă este viitorul consilier pe strategie al lui Mugur Isărescu. Fostul premier a început noul loc de muncă din 14 mai. 

Ludovic Orban a fost întrebat la Parlament ce crede că o recomandă pe Viorica Dăncilă la BNR. Liderul liberal a spus zâmbind: „Vocea și talentul”.

Politicianul a precizat că nu vrea să comenteze „politica de cadre” a Băncii Naționale.

Eu pot să vă spun că am avut o colaborare foarte bună cu BNR pe durata pandemiei, că BNR a susținut demersurile Guvernului, ne-am coordonat politicile, fiecare în domeniul de activitate, și că literalmente colaborarea cu BNR a fost benefică pentru economia românească. În ce privește politica de personal, nu sunt implicat, este decizia conducerii BNR”, a spus Orban.

Cât câștigă Dăncilă la BNR?

Surse ale G4Media.ro au declarat că Viorica Dăncilă, noul consultant al guvernatorului BNR Mugur Isărescu, va avea un salariu net de aproximativ 10.000 de lei. Fostul premier a depus un dosar și a susținut un interviu pentru a fi angajată în corpul consultanților alcătuit din aproximativ 20 de persoane.


Comentarii Facebook


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web1/tmp) in Unknown on line 0