Caz șocant. O femeie a trecut de trei ori cu mașina peste iubit, după ce l-a găsit la bar cu o altă femeie


O crimă tulburătoare a șocat opinia publică, ajungând în atenția presei din întreaga lume. O femeie din Indiana, SUA,  și-a urmărit iubitul într-un bar cu ajutorul unui dispozitiv, fiind curioasă dacă omul are o aventură. Bărbatul ieşise la întâlnire cu o altă femeie. Plină de furie, femeia s-a urcat în maşină, ca mai apoi să-l calce de 3 ori şi în cele din urmă să îl ucidă. 

Gaylyn Morris, în vârstă de 26 de ani, l-a ucis pe iubitul ei Andre Smith, în vârstă de 26 de ani, cu maşina, în parcarea unui pub din Indianapolis numit Tilly's: „Ofițerii au sosit și l-au găsit pe acesta întins pe pământ, sub un vehicul'', a declarat Departamentul de Poliție Metropolitană din Indianapolis într-un comunicat de presă. În ciuda ajutorului acordat, bărbatul a decedat la fața locului”, conform Daily Mail

Un martor a afirmat că femeia i-a spus despre cum l-a găsit pe Smith în pub. De asemenea, ea ar fi declarat că are o relație cu victima și a crezut că acesta o înșela cu o altă femeie, a raportat Indianapolis Star. După ce a ajuns la Tilly's, Morris ar fi luat o sticlă de vin goală și a aruncat-o către cealaltă femeie. Sticla nu a lovit-o pentru că Smith a intervenit și a prins-o. Câteva clipe mai târziu, cei trei au fost rugați să plece de către personal. Ajunşi în parcare, femeia şi-a omorât partenerul, călcându-l de 3 ori cu maşina, scrie observatornews.ro.

Morris ar fi încercat apoi să fugă după femeie, după ce a ieșit din vehicul, dar poliția a intervenit și a arestat-o. Amanta nu a fost rănită în incident. Începând de duminică seara, criminala este ținută după gratii. Aceasta se confruntă cu o acuzaţie de crimă şi urmează să apară în faţa judecătorului. O sentinţă urmează să fie stabilită, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook