Un bărbat şi-a înjunghiat până la moarte iubita însărcinată, sub privirea fiului ei. Criminalul, mare fan al lui Putin


Un mare fan al lui Putin, care și-a exprimat în mod regulat sprijinul pentru atacul sângeros al Rusiei asupra Ucrainei, este reținut sub suspiciunea că și-a ucis iubita însărcinată. Pavel Ivanov a fost arestat după ce Aina Dalskaya, în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiată mortal în fața fiului ei de 11 ani.

Tragedie fără margini în sânul unei familii din Rusia. O femeie a fost înjunghiată până la moarte de către partenerul gelos. Într-o poză recentă, Ivanov, în vârstă de 31 de ani, a pozat într-o mașină cu semnul Z pe ea, simbol al războiului din Ucraina. Purta o ținută de camuflaj și ținea o arbaletă și un cuțit în mâini. De asemenea, se pare că purta o bluză cu simbolul Z şi atunci când și-a ucis iubita gravidă, scrie Daily Star, citat de observatornews.ro

Dalskaya și Ivanov au lucrat împreună ca animatori pentru copii, dându-se drept PAW Patrol, Spiderman, Lady Bug și Harry Potter.  Imagini de pe camerele de supraveghere de la Vsevolozhsk, regiunea Leningrad, arată cum victima s-a prăbușit pe podea la scurt timp după ce a fost înjunghiată în fața fiului ei șocat. După ce a fost înjunghiată de cinci ori, Dalskaya s-a chinuit să ceară ajutor. Imaginile obţinute de presă arată cum fiul ei stă traumatizat și un bărbat care încearcă să ajute, chemând o ambulanță. Paramedicii nu au putut să o salveze. Suspectul este văzut cum fuge de la fața locului, notează sursa citată. 

Dalskaya și-a lăsat soțul, pe Dmitri Dalsky, ca să fie cu Ivanov, dar relațiile lor deveniseră dificile și ea se mutase de acasă. În momentul în care a fost înjunghiată, vorbea la telefon cu fostul ei soț: „Eram într-un apel video cu Aina în acel moment'', a spus el pentru Mash. ''Stătea cu spatele la intrare, [un bărbat] s-a apropiat, a înjunghiat-o, i-a smuls telefonul, i-a luat geanta, a scos banii și a fugit.''

În prezent, bărbatul este interogat cu privire la circumstanțele crimei, potrivit Comitetului de Investigații al Rusiei. 

Comentarii Facebook