Caz halucinant! O asistentă medicală și-a jefuit colegii și pacienții, timp de 4 ani. Femeia a furat bani, carduri bancare și vouchere de vacanță


O asistentă medicală a fost reținută după ce, timp de 4 ani, a jefuit pe oricine îi ieșea în cale la locul de muncă.

Femeia, care era asistentă la un spital din Galați, a furat, în perioada 2019-2023, de la colegi, dar și de la pacienți, bani, carduri bancare și vouchere de vacanță.

Femeia ar fi vândut mai apoi voucherele și, utilizând datele personale ale celor pe care i-a jefuit, ar fi efectuat mai multe tranzacții frauduloase online, dar și la comercianți fizici din Galați, informează observator.ro. 

"La data de 27 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Combaterea Infracționalității Informatice au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la adresa un femei, de 49 de ani, din municipiul Galați, asistentă medicală la o unitate spitalicească din aceeași localitate, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de furt, însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

La adresa de domiciliu a femeii au fost descoperite și ridicate probe care au legătură directă cu cauzele penale în care sunt efectuate cercetări pentru infracțiunile menționate", anunță IPJ Galați.


Comentarii Facebook