Caz cutremurător. Mamă cu bebelușul în brațe, atacată de iubitul ei, cu cuțitul, pe stradă!


Caz șocant în Maramureș! O femeie cu un bebeluş de doar zece luni în braţe a fost atacată cu cuţitul, în plină stradă, chiar de iubitul ei. Individul a înjunghiat-o de mai multe ori, sub privirile trecătorilor.

Bărbatul își suspectă concubina că îl înșeală, astfel că între cei doi s-a iscat inițial un conflict verbal, care a degenerat rapid într-unul violent. În tot acest timp copilul lor de numai 10 luni se află în brațele femeii, iar când aceasta a încercat să se îndepărteze, bărbatul a luat un cuțit și a lovit-o de mai multe ori în spate. Deși femeia a căzut la pământ peste copil în încercarea de a-l proteja, tatăl furios a continuat să-i aplice concubinei sale lovituri cu cuțitul, scrie Antena 3.

Un martor la toată scena a reușit într-un final să îl oprească pe bărbat, iar acesta fugit de la locul faptei. El a fost prins mai târziu în localitatea Apa, din judeţul Satu Mare. În urmă agresiunii, femeia a suferit răni grave care necesită o perioada de spitalizare cuprinsă între 25 și 30 de zile. Parchetul de pe lângă tribunalul Maramureș a dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook