Mesajul straniu al lui Florin Piersic junior când a fost întrebat despre starea tatălui său. Cei doi nu se înțeleg foarte bine


Florin Piersic Jr. a fost întrebat despre starea tatălui său, aflat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu septicemie (infecție în sânge). Piersic senior a fost deja operat de două ori la Cluj, iar acum urmează a treia intervenție la București.

Medicii din Cluj au spus că trebuie scoase protezele pe care actorul le are, una la genunchi și stimulatorul cardiac, pentru că acolo se formează locuri unde infecția persistă. La Cluj i s-a scos în ziua de Paște stimulatorul cardiac și cele două sonde din inima, iar la București va fi scoasă proteza de la genunchi. 

Ziariștii l-au sunat pe Piersic JR. pentru a afla vești despre starea tatălui său, dar acesta s-a purtat bizat. A refuzat să spună ceva, iar apoi a postat un clip pe Instagram.

În loc să demontreze că trece printr-o stare nu tocmai plăcută, a șocat pe toată lumea prin clipul video care s-a vrut a fi și amuzant, și trist în același timp.

Fiul marelui actor român a realizat un material video în care apare stând la birou și răspunzând întruna la un telefon fix pe care îl suna diverși jurnaliști cărora le închide apelul în nas, după ce aude numele lor și publicația de la care îl sună.

Probabil că prin acest clip Florin Piersic junior vrea să le transmită tuturor că în aceste zile nu vrea să fie deranjat de presă și întrebat despre tatăl lui, semn că relația lor nu se îmbunătățise în ultima perioadă.

Între cei doi se știe că este o relație mai tensionată, iar Piersic Jr. a decis că este mai bine ca fiecare să-și vadă de treaba lui. Acum, când Florin Piersic este pe patul de spital, fiul său cel mare a fost contactat de nenumărate ori de către jurnaliști, lucru care l-a indispus se pare. Acesta a reacționat după telefoanele primite printr-un clip video postat pe rețelele de socializare. A vrut să fie amuzant, însă a stârnit o avalanșă de reacții.

„De râs și de plâns! Admir umorul dumneavoastră”, a scris cineva.

„Sănătate și un gând bun pentru tatăl tău”, a comentat altă persoană.

Eu cred, sper, să fie la spital, să-și viziteze tatăl”, a scris o tânără la altă postare de-a actorului, făcută seara trecută.

florin-piersic-junior.jpg

Comentarii Facebook