Cătălin Cherecheș s-ar afla pe o insulă din Italia, împreună cu mama și soția care învață la Cluj


Polițiștii ar fi aflat unde se află Cătălin Cherecheș, după ce a fugit din România cu actele vărului său.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fugit din țară vineri, cu câteva ore înainte de a fi condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, s-ar afla pe o insulă din Italia, împreună cu mama și cu soția sa, potrivit unor surse Digi24. Reamintim că Cherecheș a reușit să iasă din țară folosind la frontieră documentele de identitate ale unei rude.

Ei ar fi pe insula Pantelleria, aflată la 100 de kilometri sud-vest de Sicilia, aproape de coasta Tunisiei.

Amintim că, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Instanța a dispus, de asemenea, majorarea perioadei în care nu mai poate ocupa funcții publice de la 4 la 5 ani. De asemenea, magistrații au menţinut sechestrul pe bunurile edilului.

Potrivit Poliției de Frontieră, Cherecheș a ieșit din țară vineri dimineață la ora 7.49, folosind cartea de identiate a unei rude. Conform publicației locale PresaSM, este vorba despre un văr al edilului fugar. Poliția a anunțat că este vorba despre o persoană născută în anul 1988, care locuiește într-o țară din Europa.

Comentarii Facebook