Cam mult tupeu! Fosta şefă a ICR Londra, care plătea o chirie de 6.500 de lire pe lună, a dat MAE în judecată pentru că a fost demisă


După ce a fost demisă, Catinca Nistor, fosta şefă a Institutului Cultural Român (ICR) din Londra, a dat în judecată Ministerul de Externe. Aceasta susține că ordinul de revocare din funcţie nu a respectat procedura. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 28 septembrie.

Fosta şefă a ICR Londra a ajuns în atenţia publică după ce s-a aflat că plătea din banii statului o chirie de 6.500 de lire pe lună pe o locuinţă de lux deşi avea la dispoziţie o locuinţă gratuită, dar și pentru că a susținut un recital controversat. Directoarea ICR de la Londra, Catinca Nistor a fost revocată din funcție după scandalul spectacolului de 1 martie în care şefa ICR Londra a cântat ceea ce mulți au clasificat drept „o manea". 

Catinca Nistor cere instanței să oblige MAE să anuleze decizia de eliberare din funcție din primăvara acestui an, să fie repusă în funcția de director ICR Londra și să primească despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate din perioada în care a fost demisă și până la pronunțarea sentinței, scrie Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook