Un medic a cerut ordin de protecţie împotriva amantei după ce s-a împăcat cu soția


Caz inedit în Iași! Un medic a cerut ordin de protecţie împotriva amantei sale. El se plânge că este hărţuit de femeia cu care a avut o relaţie extraconjugală timp de cinci ani.

Mai mult, el a solicitat montarea asupra ei și a unui dispozitiv de urmărire și tot ca ea să depună către poliție toate armele pe care le deține, după ce, spune el, acum două săptămâni, când se întorcea acasă, femeia îl aștepta în fața blocului. Ar fi ieșit după copaci cu un aparat cu electroșocuri, pe care l-a descărcat asupra sa de mai multe ori.

Același lucru s-ar fi întâmplat și după două zile de la primul incident, numai că, de data aceasta, bărbatul a filmat totul cu telefonul mobil și a depus probele la poliție. De cealaltă parte, femeia susține că ea este cea agresată de bărbat. Tot ea susține faptul că acum două săptămâni se afla în zonă și aștepta o angajată și spune că bărbatul s-ar fi comportat necivilizat cu ea și a arătat polițiștilor, dar a și depus la dosar, mesajele pe care le-a primit de la el.

Cei doi au ajuns în fața magistraților. De altfel, în primăvara acestui an, ea obținuse un ordin de protecție împotriva lui. Și pentru că totul nu s-a terminat aici, în primă instanță, magistrații i-au respins bărbatului cererea, însă dosarul nu s-a încheiat, scrie Antena 3 CNN

Comentarii Facebook