Buhnici a trecut pe ”glumițe”: Baia Mare, dar mai există Baia Mare? Mai e cineva acolo? / Ce replică i-a dat Mihai Morar - VIDEO


George Buhnici a vorbit la podcast -ul lui Mihai Morar despre orașele verzi, în care tot transportul este electric, spunânc că UE va investi 100 de miliarde de euro în 100 de orașe verzi din Europa.  

Acesta a spus că în orașul Shenzhen, din China, a văzut efectele treceri de la transport cu motoare pe carburanți, la cele electrice. Buhnici a afirmat că s-ar putea face așa ceva la Alba.

Întrebat dacă ar putea fi un oraș smart în Baia Mare, Buhnici a făcut o ”glumiță”:

Buhnici: Baia Mare, dar mai există Baia Mare? Mai e cineva acolo?

Morar: E leagănul civilizației!

Buhnici: Eu știam că Baia Mare e doar în cărțile de istorie! Nu știam că mai există!

Morar: Eu am vorbit frumos de Brașov!

Buhnici: Eu am văzut zilele trecute, în București, două camioane cu numere de Baia Mare. Am zis: Bă, mai există Baia Mare!...

Morar: Nu există număr de Baia Mare, există numai de Maramureș!

Buhnici: A… Era MM, nu era BM. M-a fascinat că era cu BUH. Dacă mă aude prietenul meu din Baia Mare, să mă ierte că am trolat. 

Anterior, controversatul vlogger care a spus că soția lui arată ca o minoră și îi place să vadă pe plajă piele, nu fete cu vergeturi și celulită, a spus că nu este renumit pentru glumele pe care le face. ”Eu sunt cringe și fac glume proaste. Toată echipa mea știe asta, că fac cele mai proaste glume”, a spus Buhnici, la podcastul ”Fain & Simplu” realizat de către Mihai Morar.


Comentarii Facebook