Basescu, luat peste picior in SUA si declarat cel mai nesuferit de pe planeta pentru ca impoziteaza vrajitoria - VIDEO

 

Basescu a fost luat peste picior in SUA si declarat de junalistii de la MSNBC cel mai nesuferit de pe planeta pentru ca a decis impozitarea veniturilor vrajitoarelor. Scena s-a produs in emisiunea "Count Down" de pe canalul MSNBC.

 

"Scoateti furcile si facliile, e timpul pentru nominalizarile de astazi la categoria 'cele mai nesuferite persoane din lume'! Castigatorul este presedintele Romaniei, Traian Basescu", a rostit prezentatorul emisiunii, care s-a si balbait cand a rostit numele seful statului.

 

Jurnalistii americani au facut haz de faptul ca vrajitoria este impozitata de Guvernul Boc, spunand ca zeci de vrajitoare au pornit spre Dunare pentru a "blestema Guvernul care s-a gandit sa acopere deficitul bugetar impozitandu-le veniturile".

 

Realizatorul emisiunii de la MSNBC a facut referire la flacara violet, care il apara pe Traian Basescu de rele. "Presedintele si Guvernul spun ca se apara purtand haine violet joia, pentru ca acestea indeparteaza vrajile si blestemele. Cat de ridicol este? O tara si un Guvern care se teme de oameni imbracati in haine din secolul al XVIII-lea care striga fraze de neinteles si amenintaro ca vor fi consecinte majore daca taxele nu sunt suspendate?".

 

Video: Antena3

Comentarii Facebook