Dacia Duster, promovata printr-o reclama socanta: "Taci dracu', altfel imi flutur castravetele pe sub mustata ta, tigan jegos!" - VIDEO


Dacia Duster este promovata intr-o reclama controversata, sub sloganul "Calitate de top europeana pentru un chilipir romanesc".

Reclama a fost realizata de firma olandeza, Artcore, cu sediul la Amsterdam. Actorii reclamei sunt un cuplu in varsta si un vanzator dintr-un showroom, care se targuiesc pentru a obtine un pret cat mai bun. Limbajul folosit este presarat cu insulte si aluzii sexuale, astfel ca, cel mai probabil, spotul nu va fi difuzat.

Dacia este "descrisa" de unul dintre cumparatori drept o "caruta" pe care "nu o tine asamblata decat niste scuipat vechi si intarit. Atat!".

Raspunsul vanzatorului este pe masura: "Lua-v-as mamele la tranta, maimute bosoroage de circ, scapate de la geriatrie! Taci dracu', altfel imi flutur castravetele pe sub mustata ta, tigan jegos!"

Indiferent de limbajul din reclama, mesajul este ca Dacia Duster merita mai mult decat vor clientii sa lase sa se inteleaga.

 

Video: automarket.ro

Comentarii Facebook