Miercuri 6 Iulie

Bărbatul care a încercat să fure o fetiță de la locul de joacă a avut mai multe victime în ultimele zile


Bărbatul care a încercat să răpească o fetiță dintr-un parc din Slatina și-ar fi agresat sexual victima înainte să fugă, spun anchetatorii. Aceștia l-au reținut pentru 24 de ore. 

În urmă cu puțin timp, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de arest pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală și tentativă de agresiune sexuală, întrucât polițiștii au reușit să strângă probe care demonstrează că individul a încercat să o ademenească nu doar pe fetița de 8 ani, ci, în ultimele două săptămâni, alte două fetițe au căzut victime ale acestui agresor. 

Modul de operare al bărbatului era destul de simplu. Mergea la locul de joacă și, în momentul în care vedea o fetiță mai retrasă, intra în vorbă cu ea, îi punea tot felul de întrebări, precum unde locuiește și unde îi sunt părinții, dacă sunt la muncă sau sunt în preajmă, și, așa cum s-a întâmplat și în cazul fetiței de 8 ani, îi cerea să îl ducă într-un bloc să îi arate un anume etaj. 

Miercuri, individul a ademenit o copilă de numai 8 ani. Totul s-a întâmplat într-un parc din cartierul Steaua. Sora fetiței o supraveghea de la geamul unui apartament dintr-un bloc din apropiere şi a sărit în ajutorul ei, însă, din primele informații, se pare că bărbatul ar fi agresat-o deja sexual pe minoră. 

Bărbatul s-a apropiat de fetița de 8 ani, a intrat în vorbă cu ea, a întrebat-o cum o cheamă, unde locuiește, câți ani are, unde sunt părinții ei și unde lucrează aceștia, după care i-a propus să îl însoțească în scara blocului, pentru a-i arăta cum poate ajunge la etajul doi. 


Comentarii Facebook