Bărbați loviți de polițiști după ce au refuzat să se legitimeze. Au primit și amenzi de câte câte 10.000 lei VIDEO


Imagini în care doi bărbați sunt bătuți de polițiști în București, în noaptea de marți spre miercuri, după ce au refuzat să se legitimeze au ajuns virale pe internet. 

Conform unui comunicat al Poliția Capitalei, transmis miercuri seară, cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și nu aveau nici declarațiile prevazute de Ordonanțele Militare

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public , vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale", se precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

Comentarii Facebook